Event

Vækstdage: Vækstfonden besøger hele Danmark

07. april, 2022

I løbet af året tager Vækstfonden på tur i hele Danmark, når fonden afholder en række events, der sætter fokus på partnerskaber, der forandrer. Turen går forbi Vejle, Aalborg og København og samler virksomheder, finansieringspartnere og samarbejdspartnere til dialog om, hvordan vi bygger grønne partnerskaber på tværs af sektorer. Alt sammen for at skabe vækst i det danske samfund.

Det bliver partnerskaber, der kommer til at accelerere den grønne omstilling.

Partnerskaber kan mobilisere ressourcer, øge samarbejde på tværs af sektorer og virksomheder og skabe nye løsninger på nogle af verdens allerstørste udfordringer. De problemer, som verden står over for, er alt for vidtrækkende til, at den enkelte virksomhed kan løse dem alene. Det kræver fællesskaber. Potentialet i partnerskaber er derfor også enormt, og finder man de rette, kan de blive en afgørende drivkræft i den grønne omstilling.

Vækstfonden sætter med Vækstdage i år fokus på partnerskaber, der forandrer. Men hvordan skaber man disse partnerskaber, der forandrer? Det spørgsmål vil vi sætte fokus på, under en række arrangementer spredt hen over året.

Mød os blandt andet i:

  • Vejle den 17. maj
  • Aalborg den 18. maj
  • København (Oktober)

Her kan du fx møde startups såsom The Upcycle, Blue World Technologies og Cirqle, Professor fra Aalborg Universitet Brian Vad, Unconventional Ventures og mange flere.

Se program og tilmeld dig allerede i dag:Vækstdage

Læs også

Kvinde ved maskine
10-03-2022

Fynsk iværksætteri vil skabe gourmetflødebollen for alle

En gourmetflødebolle for alle er mottoet hos den fynske iværksættervirksomhed SweetNorth. På trods af et kaotisk 2020, stærkt præget af coronakrisen, sætter virksomheden nu alle sejl ind på at blive Danmarks primære leverandør af gourmetflødeboller. Det sker, med blandt andet kapital fra Vækstfonden i ryggen.

14-01-2022

Esbjerg-virksomhed vil skabe mere bæredygtigt fiskeri

Den jyske virksomhed Alpha Aqua har rødder i dansk fiskeris hovedstad, Esbjerg. Men selvom Vesterhavet er lige om hjørnet, har Alpha Aqua en anden tilgang. De udvikler et modul-anlæg til opdræt af fisk på land. Det har både en række bæredygtige fordele og gør skalering billigere og mere tilgængelig. Med et lån fra Vækstfonden er virksomheden på vej ud på flere markeder i hele verden.

Huse i en dansk forstad
18-01-2022

Nu kan Vækstfonden yde små vækstlån: Øger indsats på vækst og udvikling i hele landet

Erhvervsministeriet fjerner den nedre lånegrænse på Vækstfondens vækstlån. Det betyder, at fonden nu kan udlåne for mindre end 1 mio. kr., som grænsen tidligere lød på. Introduktionen af små Vækstlån skal særligt komme mindre SMV’er uden for de større byer til gavn, lyder det fra Vækstfonden.