Talenthub.io rejser 30 millioner kroner i investering: Danske iværksættere vil gøre livet bedre for jobsøgere i hele verden

30. marts, 2022

Den danske startup Talenthub.io har skabt en platform, der forbedrer jobsøgendes oplevelse af rekruttering og onboarding, og nu skal en investering fra blandt andet Vækstfonden og Seed Capital sætte fart på den internationale skalering.

Kampen om kvalificeret arbejdskraft har aldrig været større. Det gælder ikke kun i Danmark, men i hele verden. Det har skabt en stor vækst hos techvirksomheden Talenthub.io, og på få år har iværksætterne skabt en platform, der anvendes af virksomheder som Volvo, Red Bull og JYSK i hele verden til at forbedre jobsøgendes oplevelse af rekruttering og onboarding.

Talenthub.ios platform gør det muligt for virksomheder at indhente anonym feedback fra ansøgerne undervejs i et rekrutteringsforløb og omsætte denne viden til anbefalinger, der bidrager effektivt til virksomhedernes rekruttering af de rigtige medarbejdere samt styrker virksomhedernes brand og omdømme efter rekrutteringsforløbets afslutning.

Daniel Birkholm, founder & CEO i Talenthub.io, udtaler:

“Vi går en fremtid i møde, hvor rekruttering i højere grad kommer til at være på kandidaternes præmisser. Mange virksomheder er klar over, at de er nødt til at have en mere kandidatfokuseret tilgang til rekruttering, og derfor mærker vi også en stigende efterspørgsel i både Europa og USA, der allerede nu arbejder med en mere datadrevet tilgang til rekruttering. Derfor falder investeringen på et godt tidspunkt, hvor vi står overfor at sætte fart på den internationale rejse.”

Talenthub.io er vokset markant siden etableringen i 2017 og havde sidste år en vækst på mere end 300 procent. I dag har virksomheden kunder i hele verden og mere end 1,5 millioner jobsøgende kandidater har været igennem platformen. Det gjorde Talenthub.io til en meget ombejlet investeringscase med stor interesse fra investorer i både Europa og USA.

Danmark er et foregangsland, når det kommer til digitale løsninger, og derfor er det globale forretningspotentiale også stort, fortæller Erik Balck Sørensen, der er ansvarlig for Vækstfondens afdeling for direkte investeringer:

”I Vækstfonden vil vi gerne være med til at skubbe på den datadrevne, digitale innovation, ligesom vi også gerne vil bidrage til at imødekomme de store udfordringer, som virksomhederne møder, når de leder efter de dygtigste medarbejdere. Den jobsøgendes oplevelse af et ansøgningsforløb har stor betydning for en virksomheds omdømme. Derfor er det afgørende, at der skabes en rekrutteringsproces, der giver alle involverede parter en positiv oplevelse. Talenthub.io har et globalt skaleringspotentiale, og derfor er vi glade for, sammen med andre investorer, at bidrage med kapital til deres globale rejse.”

Læs også

Humdakin
16-02-2021
Pressemeddelelse

Humdakin: Ung iværksætter har skabt bæredygtigt rengøringseventyr

Bæredygtige rengøringsmidler, som samtidig er effektive og giver en lækker duft, var en mangelvare i det private hjem. Derfor fik Camilla Schram idéen til at lancere Humdakin, der skulle bidrage med miljørigtige og allergivenlige rengøringsprodukter til hjem, hvor bæredygtighed og design er i højsæde. Virksomheden er nu klar til at vækste yderligere på verdensplan med finansiering fra Vækstfonden.

Auberginer
25-03-2021

Eat Grim: Startup vil have grimme grøntsager på danskernes tallerken

Den danske fødevarevirksomhed Eat Grim vil have danskerne til at spise grimme frugter og grøntsager. Siden 2018 har selskabet, der er stiftet af Petra Kaukua og Carolin Schiemer, arbejdet for at bekæmpe madspild og give grimme afgrøder et nyt liv på forbrugernes tallerkener. Med et lån fra Vækstfonden skal Eat Grim ud til endnu flere kunder.

Landskab
04-05-2021

Rockstart rejser 164 mio. kr. i samarbejde med Vækstfonden og private investorer

I juni 2019 rykkede den globale accelerator fond, Rockstart, ind på Højbro Plads i midten af København. Visionen for deres agrifood-fond i Danmark var klar: At udvikle fremtidens grønne virksomheder inden for landbrugs- og fødevareteknologi. Nu har accelerator-fonden lukket sin fond, Rockstart AgriFood I, hvor Vækstfonden investerer sammen med en lang række private investorer, heriblandt Arla.