Skift af medarbejderrepræsentant i Vækstfondens bestyrelse

01. december, 2021

Der sker en udskiftning af medarbejderrepræsentant i Vækstfondens bestyrelse, da Kim Lundberg, Erhvervskundechef, har fået en ny stilling uden for Vækstfonden.

Kim Lundberg blev sammen med Jacob Bratting valgt som medarbejderrepræsentanter til Vækstfondens bestyrelse i 2020. Ved samme valg blev også to suppleanter valgt, hvorfor vi med glæde kan fortælle, at første suppleant, Christoffer Ring, Senior Legal Director, træder ind i bestyrelsen i stedet.

Christoffer Ring er medlem af Vækstfondens samlede ledergruppe. Han er ansvarlig for Vækstfondens juridiske område, der dækker udlånsaktiviteten i Vækstfonden og Danmarks Grønne Investeringsfond.

Udover de to medarbejderrepræsentanter, så ledes Vækstfonden af en professionel bestyrelse med op til seks medlemmer, der alle er udvalgt af Erhvervsministeren. Alle bestyrelsesmedlemmer vælges i en periode op til to år. Se alle medlemmer af bestyrelsen her.

Andre nyheder

01-12-2021

Ny investering skal gøre Dawn Health til global markedsleder

Den danske virksomhed Dawn Health, som vil opbygge en banebrydende platform til digitalisering af sundhedsprocesser, lukker en investeringsrunde på 160 mio. kr. fra Chr. Augustinus Fabrikker, Vækstfonden og Lars Marcher. Den nye kapital skal bringe Dawn Health helt i front, når det kommer til digitaliseringen af den globale sundhedsindustri.

Præsentation
10-11-2021

Tilbagebetaling af moms og A-skat: Vækstfonden kan hjælpe

I samarbejde med pengeinstitutterne har Vækstfonden mulighed for at løse udfordringen med tilbagebetaling af moms og A-skat via en række låne- og kautionsprodukter. Foruden at understøtte likviditeten kan Vækstfondens produkter også styrke virksomhedernes soliditet, så de står bedre rustet til vækst i perioden efter Covid-19.

CPH Village
12-10-2021

CPH Village klar med flere bæredygtige studieboliger

Bæredygtighed til studievenlige priser er kernen for CPH Village og deres små studiebyer. Der er generelt stor mangel på studieboliger, og det vil CPH Village gøre op med. De har nu hentet ny kapital fra Vækstfonden, så flere af deres villages kan opsættes og endnu flere studerende kan flytte ind centralt i København.