Nyhed

Nu kan Vækstfonden matche syndikater fra en række godkendte business angel-netværk i Danmark

23. juni, 2020

I dag er det blevet muligt for business angels ud af tre business angel-netværk at modtage matchinglån fra Vækstfonden, hvis de syndikerer om en investering. Dermed kan endnu flere danske start-ups få glæde af et matchinglån fra Vækstfonden. Aftalen er indgået med de tre BA-netværk: Keystones, Danban og BA Syddanmark.

Nu er det muligt for danske start ups at få et matchinglån fra Vækstfonden, hvis de har modtaget en investering fra et syndikat i et af de tre BA-netværk: Keystones, Danban og BA Syddanmark. Mange virksomheder får i dag allerede investeringer fra syndikater i et BA-netværk, og derfor får endnu flere virksomheder nu mulighed for at få matchet investeringen med et lån fra Vækstfonden under coronakrisen.

Det er vigtigt, at Corona-ramte danske virksomheder i hele landet har gode lånemuligheder til at supplere private investorer"

- Peter Bo, Senior Relationship Manager i Vækstfonden

Et af de vigtigste elementer i det nye covid-19-tiltag er, at business angels typisk investerer i virksomheder i deres nærområde. Derfor giver det nye lån mulighed for at få matchinglånene endnu bredere ud i landet.

”Det er vigtigt, at Corona-ramte danske virksomheder i hele landet har gode lånemuligheder til at supplere private investorer. Og vi ved, at business angels typisk har et stort know how om lokale virksomheder og derfor investerer lokalt. Derfor får vi nu endnu bedre mulighed for at komme bredt ud i landet med dette produkt,” siger Peter Bo, Senior Relationship Manager i Vækstfonden.

Vækstfonden tilbyder også matchinglån ifm med investeringer fra business angels, der er godkendte af Vækstfonden. Læs mere om Vækstfondens samarbejde med business angels her: https://vf.dk/find-en-investor/egenkapital-fra-en-business-angel/

Seneste nyheder

03-12-2020
Pressemeddelelse

Fra Fejø: Lokale frugtprodukter til hele Danmark

Som nybagt far blev Thomas Hermansen overrasket over, at der ikke fandtes noget danskproduceret babymad med danske råvarer på markedet. Derfor besluttede han at lave det selv, og med en familiær relation til Fejø faldt det ham naturligt, at frugten derfra skulle være fundamentet for virksomheden Fra Fejø. Med finansiering fra Vækstfonden er virksomheden nu klar til at sende frugt fra Fejø til hele Danmark.

Neurons Inc
25-11-2020
Pressemeddelelse

Dansk hjerneforskning afkoder forbrugeradfærd

Neurons Inc lukker investeringsrunde med deltagelse af bl.a. Vækstfondens venture arm VF Venture. Techvirksomheden kan forudsige forbrugeradfærd og forbedre kundeoplevelsen og bygger på mange års hjerneforskning. Med en række førende forskere inden for neurovidenskab og neuromarketing har Neurons Inc udviklet banebrydende AI-understøttet software. Og det har stort potentiale for virksomheder verden over.

25-11-2020
Pressemeddelelse

Vækstfonden skal sikre soliditet til coronaramte erhverv

Regeringen og en lang række af Folketingets partier er blevet enige om en aftale om Genstartsfonden, der skal sende kapital ud til virksomheder inden for sektorer, som er ramt af Coronakrisen. Genstartsfonden skal styrke soliditeten i virksomheder i bl.a. turisme- og oplevelsesindustrien og små og mellemstore industrivirksomheder. Kapitalen er vigtig for, at sunde virksomheder fortsat kan foretage nødvendige investeringer. Vækstfonden tilføres 3 mia. kr. som en del af aftalen.