Coronavirus

Lad os sammen mindske risikoen for smittespredning

Hænder på laptop

13. marts, 2020

I forlængelse af myndighedernes anvisninger arbejder alle Vækstfondens medarbejdere hjemmefra fra i dag og to uger frem. Det betyder, at Vækstfondens kontorer vil være lukket og planlagte møder enten fremrykkes eller afholdes online eller over telefonen.

Vores kontorer rundt i landet holder lukket fra i dag og minimum to uger frem på grund af corona-virus. Vi har et stort ansvar for at hjælpe danske virksomheder med finansiering, men også et ansvar for at gøre vores til, at corona-virusset ikke spredes yderligere. Derfor vil alle møder og samtaler med Vækstfondens medarbejdere blive afviklet online eller over telefonen eller fremrykket.

Jeg har allerede et møde i kalenderen med en fra Vækstfonden

Hvis du allerede har et møde i kalenderen med en af vores afdelinger, kontakter vi dig inden mødet for at aftale et nyt tidspunkt eller drøfte mulighederne for at holde mødet online eller over telefonen.

Jeg overvejer at booke et møde med en fra Vækstfonden

Da alle medarbejdere arbejder hjemmefra, og vores kontorer er lukket, er det ikke muligt at mødes med en medarbejder fra Vækstfonden fysisk. Du kan kontakte en medarbejder på vf.dk/medarbejdere og planlægge et online eller telefonisk møde.

Vi opfordrer alle i Vækstfondens netværk til at følge myndighedernes anbefalinger, så vi i fællesskab kan forhindre yderligere spredning af COVID-19-virusset.

Se myndighedernes retningslinjer på www.coronasmitte.dk

Vi holder løbende denne side opdateret, hvis der kommer nye retningslinjer, som påvirker Vækstfonden.

Seneste nyheder

03-12-2020
Pressemeddelelse

Fra Fejø: Lokale frugtprodukter til hele Danmark

Som nybagt far blev Thomas Hermansen overrasket over, at der ikke fandtes noget danskproduceret babymad med danske råvarer på markedet. Derfor besluttede han at lave det selv, og med en familiær relation til Fejø faldt det ham naturligt, at frugten derfra skulle være fundamentet for virksomheden Fra Fejø. Med finansiering fra Vækstfonden er virksomheden nu klar til at sende frugt fra Fejø til hele Danmark.

Neurons Inc
25-11-2020
Pressemeddelelse

Dansk hjerneforskning afkoder forbrugeradfærd

Neurons Inc lukker investeringsrunde med deltagelse af bl.a. Vækstfondens venture arm VF Venture. Techvirksomheden kan forudsige forbrugeradfærd og forbedre kundeoplevelsen og bygger på mange års hjerneforskning. Med en række førende forskere inden for neurovidenskab og neuromarketing har Neurons Inc udviklet banebrydende AI-understøttet software. Og det har stort potentiale for virksomheder verden over.

25-11-2020
Pressemeddelelse

Vækstfonden skal sikre soliditet til coronaramte erhverv

Regeringen og en lang række af Folketingets partier er blevet enige om en aftale om Genstartsfonden, der skal sende kapital ud til virksomheder inden for sektorer, som er ramt af Coronakrisen. Genstartsfonden skal styrke soliditeten i virksomheder i bl.a. turisme- og oplevelsesindustrien og små og mellemstore industrivirksomheder. Kapitalen er vigtig for, at sunde virksomheder fortsat kan foretage nødvendige investeringer. Vækstfonden tilføres 3 mia. kr. som en del af aftalen.