Vækstfonden afholder virksomhedsmøde

17. april, 2019

Mødet afholdes i Erhvervsministeriet (Slotsholmsgade 10-12), jf. Vedtægter for Vækstfonden punkt 5.3.2. Tilmelding til mødet fås ved henvendelse Michael Sveinbjørnsson (msv@vf.dk). Pressehenvendelser kan rettes til Peter Bruun (PBR@vf.dk).

Indkaldelse og dagsorden:

Bilag:

Seneste nyheder

16-09-2019
BLOG

Hvordan vi arbejder med machine learning i Vækstfonden

Vækstfonden har i løbet af de seneste år arbejdet strategisk og fokuseret med at anvende machine learning til det, som er vores kerneforretning; at sikre at iværksættere og vækstvirksomheder har adgang til den rigtige type af risikovillig kapital på det rigtige tidspunkt. Af Ditte Runde Moncur, digitaliserings- og analysechef, Vækstfonden

05-09-2019

Danske topiværksættere indgår partnerskab med Vækstfonden

En gruppe af Danmarks stærkeste iværksættere og business angels har indgået samarbejde med Vækstfonden og Den Europæiske Investeringsfond, EIF, som nu vil matche gruppens investeringer for at understøtte jagten på næste store tech-succes.

03-09-2019

Verdens største testcenter for fremtidens vindmøller etableres på Lindø

Danmark tager nu for alvor kampen op om førerpositionen i verdensmesterskabet i vindenergi. Med etab-leringen af et gigantisk testcenter bliver det muligt at udføre test af fremtidens naceller, som er vindmøl-lens ”maskinhus”, på havvindmøller med en effekt på op til 20 MW. Det er den dobbelte effekt i forhold til, hvad de største havvindmøller er ved at nå op på i dag.