Gik du glip af Vækstfondens årsmøde 2019?

22. maj, 2019

Torsdag den 2. maj løb Vækstfondens årsmøde 2019 af stablen. Over 2.000 gæster var mødt op til en dag fyldt med spændende debatter, oplæg og en masse netværk under temaet "Vindere i en ny verden". Gik du glip af årsmødet? Så kan du finde materialer fra dagen her.

På dette års årsmøde inviterede vi verden indenfor og søgte inspiration fra så forskellige steder som Silicon Valley, Israel og Kina. Og vi tog temperaturen på verdensøkonomien og zoomede ind på de gode historier fra Danmark.

Med temaet "Vindere i en ny verden" blev der stillet skarpt på en verden, som er i hastig forandring. Nye teknologier, nye globale politiske dagsordner, nye forretningsmodeller, nye veje til kapital og nye partnerskaber, som løbende er med til at ændre spillepladen for virksomheder og iværksættere. Men som dermed også åbner op for nye muligheder – for de, der tør gribe dem.

Vil du gerne dykke ned i nogle af talernes pointer fra årsmødet 2019? Så download præsentationerne i boksen til højre.

Du kan finde præsentation fra Vækstfondens direktør, Christian Motzfeldt, Ulrik Bie, økonomisk redaktør på Berlingske, Erin Platts fra Silicon Valley Bank og Marie Mathiesen CEO i Qvest.

Håber vi ses til Vækstfondens årsmøde 2020.