Eloomi henter millioninvestering i serie A-runde med Kennet Partners

22. juli, 2019

Danske Eloomi henter 75 mio. kr. i serie A-runde, hvor den internationale venturefond Kennet Partners er største investor. Også VF Venture, der er eksisterende investor, deltager i runden.

Eloomi, der har udviklet en avanceret learning og performance management-platform, har været på en hastig vækstrejse siden etableringen i 2015. I dag har virksomheden over 50 ansatte i henholdsvis København og London, og nu har den danske virksomhed fået en stor kapitalindsprøjtning fra den Sillicon Valley- og London-baserede venturefond Kennet Partners.

I en ny serie A-runde rejser selskabet nu 75 mio. kr., som skal bruges til yderligere ekspansion på både eksisterende markeder i Europa og på et gennembrud i USA. Eloomi forventer derfor at ansætte yderligere 150 medarbejdere.

Eloomi hjælper internationale virksomheder som Sophos, Savills, Lyreco og Harvey Norman til at uddanne og udvikle medarbejdere gennem et individualiseret læringsværktøj designet til at bidrage til vækst, engagement og produktivitet i virksomhederne. Det er en innovativ cloud-baseret softwareteknologi, der taler ind i den globale virkelighed, som mange internationale virksomheder står over for, fortæller Eloomi-stifter og CEO, Claus Johansen.

”I Eloomi har vi bygget et team, der har en vision om at forbedre og ændre den måde, organisationer ser på og understøtter medarbejderoplevelsen. Hvis man i dag ikke forholder sig til de muligheder og udfordringer, som en global og divers arbejdsstyrke medfører, taber man konkurrenceevne og mister medarbejdere,” siger Claus Johansen og fortsætter:

"Vi har en løsning til mellemstore virksomheder, der er enklere, nemmere at bruge og med højere intelligens og automatisering indbygget end konkurrenternes. Nye teknologier inden for HR-management er i rivende udvikling i disse år, men ingen andre end Eloomi har virkelig løst hovedpinen med at skabe en løsning, der ikke er kompleks, er rimeligt prissat, kan komme i gang på få dage samt kan forbindes direkte til eksisterende HR-systemer.”

VF Venture, der også tidligere har investeret i Eloomi, er glade for den store internationale opmærksomhed omkring Eloomi, som investeringen fra Kennet Partners er udtryk for.

”Vi investerede tidligt i Eloomis stærke team og revolutionerende produkt, der har et stort skaleringspotentiale. På de to år siden da har virksomheden fordoblet omsætningen hvert år. Eloomi vil uden tvivl fremadrettet skabe store forandringer for mange virksomheder, der ønsker at være i front med talentudvikling. Vi har styrket teamet, og vi ser frem til fortsat at understøtte virksomheden finansielt, strategisk og operationelt sammen med Kennet Partners og ledelsesteamet,” siger Jacob Bratting Pedersen, partner i VF Venture.

Hos Kennet Partners har man høje forventninger til potentialet i Eloomis løsning, siger Hillel Zidel, Managing Director hos Kennet Partners.

"Vi er glade for at være med i Eloomi i deres utroligt spændende vækstrejse. Eloomi er en innovator inden for kategorien HR-management og har opbygget en virksomhed med international appel på en meget kapitaleffektiv måde. Hos Kennet ser vi et stort potentiale i virksomheder, som løser reelle problemer, skaber værdi og kan blive markedsledende. Og Eloomi opfylder netop dette."

For yderligere information, kontakt:

  • Claus Johansen, CEO i Eloomi, på +45 3131 6161 eller claus@eloomi.com
  • Nathali Lehmann, teamleder for Kommunikation og Samfundsansvar i Vækstfonden, på +45 2860 0113 eller nsl@vf.dk

Om Eloomi:

Eloomi har kontorer i København og London og har udviklet et software til styring af medarbejderes uddannelse og performance. I stedet for at købe programmet abonnerer virksomheder på Eloomi. SaaS-løsningen sikrer løbende medarbejderudvikling, samtidig med at den engagerer og motiverer dem. Platformen har over 350+ kunder og mere end en halv million brugere.
Se mere på www.eloomi.com.

Om VF Venture:

VF Venture er Vækstfondens afdeling for direkte investeringer, som i partnerskab med private investorer investerer egenkapital i innovative danske virksomheder med globale ambitioner. Vækstfonden er statens finansieringsfond, som via egenkapitalinvesteringer og lån medvirker til at skabe flere nye vækstvirksomheder ved at stille kapital og kompetencer til rådighed. I samarbejde med private investorer har fonden siden 1992 medfinansieret vækst i over 7.900 virksomheder for et samlet tilsagn på mere end 24,5 mia. kr. 
Se mere på www.vfventure.com.

Om Kennet Partners:

Kennet er en international fond, der investerer i virksomheder i Europa og Nordamerika. Kennet understøtter iværksættervirksomheder med fokus på teknologi og yder kapital med henblik på skalering.  Kennet er en erfaren investor med fondsmidler på ca. 1 milliard dollars.
Se mere på www.kennet.com

Seneste nyheder

19-12-2019
Pressemeddelelse

185 mio. kr. fra Vækstfonden, EIB og private investorer skal accelerere vækst i danske OnRobot

Den unge danske robotvirksomhed OnRobot rejser 185 millioner kroner fra en række prominente investorer til at accelerere virksomhedens globale udrulning. Kapitalrejsningen er samtidig den første investering i et nyt samarbejde mellem Vækstfonden og Den Europæiske Investeringsbank, EIB, der skal tilføre et milliardbeløb til danske virksomheder klar til vækst. Desuden investerer en række kendte danske erhvervsfamilier.

Vækstfonden
10-12-2019
Debatindlæg:

Grøn Fremtidsfond muliggør nytænkning og brobygning

Finanslovspartierne etablerer nu en grøn fremtidsfond på i alt 25 mia. kroner, som bliver et vigtigt finansielt fundament for de virksomheder, der udvikler fremtidens løsninger. Vi er klar til, og stolte over, at blive betroet en nøglerolle i Danmarks indsats og bidrag til global grøn omstilling.

03-12-2019
Pressemeddelelse

Vækstfonden: Grøn kapital skaber arbejdspladser og vækst

Regeringen og partierne bag finanslovsaftalen har sat den grønne omstilling i højsædet og etablerer en grøn fremtidsfond på i alt 25 milliarder kroner, hvor bl.a. Vækstfonden og Danmarks Grønne Investeringsfond kommer til at spille nøgleroller. Danmarks Grønne Fremtidsfond vil blive et vigtigt finansielt grundlag for danske virksomheder, der udvikler fremtidens løsninger, og samtidig bidrage betydeligt til vækst, innovation og arbejdspladser.