Ansøg om plads på Accelerace mentorforløb

21. maj, 2019

Mangler din forretningsplan de sidste finjusteringer? Har du brug for hjælp til at spore dig ind på rette markeder, eller til at finde ny kapital til at vokse for? Accelerace har åbnet op for ansøgningen til deres skræddersyede mentorforløb, der gennem 10 år har rådgivet og professionaliseret 800+ virksomheder.

Alle danske startups kan søge om en plads. De eneste kriterier er, at du skal have et stærkt team, proof-of concept eller et færdigudviklet produkt.

Vækstfonden investerede i 2018 i forretningsudviklings-programmet Accelerace sammen med Færchfonden og Symbion for at styrke iværksætteres vækstmuligheder gennem adgang til investorer, rådgivning og netværk hos større virksomheder.

Deadline er 1. juli 2019.

Seneste nyheder

06-06-2019

Dansk Landbrugskapitals investeringsperiode forlænget

26 danske landmænd har allerede fået ansvarlige lån via Dansk Landbrugskapital. Nu er investeringsperioden forlænget med yderligere et år, så endnu flere kan få lån til finansiering af store investeringsprojekter frem til februar 2021.”Søg nu, hvis du har projekter i støbeskeen,” lyder opfordringen fra landbrugskundedirektør i Vækstfonden, Lene Gade Hovmøller.

22-05-2019

Mød Vækstfonden på Folkemødet

Ses vi til Folkemødet? Vækst, visioner og fremtidens virksomheder er omdrejningspunktet for Vækstfondens deltagelse på Folkemødet, der i år finder sted fra den 13. til den 16. juni i Allinge.

22-05-2019

Gik du glip af Vækstfondens årsmøde 2019?

Torsdag den 2. maj løb Vækstfondens årsmøde 2019 af stablen. Over 2.000 gæster var mødt op til en hel dag fyldt med spændende debatter, oplæg og en masse netværk under temaet "Vindere i en ny verden". Find materiale fra dagen her.