Ansøg om plads på Accelerace mentorforløb

21. maj, 2019

Mangler din forretningsplan de sidste finjusteringer? Har du brug for hjælp til at spore dig ind på rette markeder, eller til at finde ny kapital til at vokse for? Accelerace har åbnet op for ansøgningen til deres skræddersyede mentorforløb, der gennem 10 år har rådgivet og professionaliseret 800+ virksomheder.

Alle danske startups kan søge om en plads. De eneste kriterier er, at du skal have et stærkt team, proof-of concept eller et færdigudviklet produkt.

Vækstfonden investerede i 2018 i forretningsudviklings-programmet Accelerace sammen med Færchfonden og Symbion for at styrke iværksætteres vækstmuligheder gennem adgang til investorer, rådgivning og netværk hos større virksomheder.

Deadline er 1. juli 2019.

Seneste nyheder

11-11-2019
Pressemeddelelse

Nyt investeringssamarbejde mellem Vækstfonden og EIB skal sikre milliarder til danske virksomheder

Med en ny co-investeringsaftale mellem Vækstfonden og Den Europæiske Investeringsbank, EIB, kan danske virksomheder se frem til massive investeringer over de næste 5 år. I en unik platform, der er den første af sin art i Europa, vil Vækstfonden og EIB sammen med privat medfinansiering sikre investeringer for mere end 2 mia. kr. og understøtte væksten i danske virksomheder.

01-11-2019
Pressemeddelelse

Viggo klar til at lancere bæredygtige hyrevogne med finansiering fra Vækstfonden

Med et Vækstlån på 4 mio. kr. fra Vækstfonden er den unge danske teknologivirksomhed Viggo nu klar til at lancere en ny bæredygtig kørselsservice, der optimerer kørslen via datadrevet innovation.

01-11-2019
Nyhed

118 mio. kr. til tidlige iværksættervirksomheder

Ved årsskiftet lancerede Vækstfonden fire nye initiativer målrettet tidlige iværksættervirksomheder. På nuværende tidspunkt har de første 68 danske startups fået finansiering for mere end 118 mio. kr., og medregner man medfinansiering fra private aktører, er beløbet mere end dobbelt så højt.