Ansøg om plads på Accelerace mentorforløb

21. maj, 2019

Mangler din forretningsplan de sidste finjusteringer? Har du brug for hjælp til at spore dig ind på rette markeder, eller til at finde ny kapital til at vokse for? Accelerace har åbnet op for ansøgningen til deres skræddersyede mentorforløb, der gennem 10 år har rådgivet og professionaliseret 800+ virksomheder.

Alle danske startups kan søge om en plads. De eneste kriterier er, at du skal have et stærkt team, proof-of concept eller et færdigudviklet produkt.

Vækstfonden investerede i 2018 i forretningsudviklings-programmet Accelerace sammen med Færchfonden og Symbion for at styrke iværksætteres vækstmuligheder gennem adgang til investorer, rådgivning og netværk hos større virksomheder.

Deadline er 1. juli 2019.

Seneste nyheder

22-07-2019

Eloomi henter millioninvestering i serie A-runde med Kennet Partners

Danske Eloomi henter 75 mio. kr. i serie A-runde, hvor den internationale venturefond Kennet Partners er største investor. Også VF Venture, der er eksisterende investor, deltager i runden.

02-07-2019

Ny direktør i Vækstfonden

Rolf Kjærgaard tiltræder som ny direktør i Vækstfonden

02-07-2019

Første investering i styrket erhvervssamarbejde mellem Danmark og Grønland: 15 mio. kr. til grønlandsk guldmine

I marts 2019 søsatte Vækstfonden og Greenland Venture et styrket samarbejde som resultat af en aftale om vækstfinansiering til grønlandske virksomheder for 220 mio. kr. Nu er den første investering i samarbejdet realiseret i guldminen Nalunaq i Sydgrønland, og flere interessante sager er i pipelinen.