Tue Mantoni nyt bestyrelsesmedlem i Vækstfonden

22. juni, 2018

Erhvervsministeren har netop udpeget et nyt medlem til Vækstfondens bestyrelse. Tue Mantoni, der tiltræder bestyrelsen den 1. juli 2018, kommer med mange års erfaring fra dansk og internationalt erhvervsliv, både som direktør og bestyrelsesmedlem.

Erhvervsministeren har udpeget Tue Mantoni som nyt medlem af Vækstfondens bestyrelse, efter at Tommy Ahlers udtrådte af bestyrelsen i forbindelse med udnævnelsen til uddannelses- og forskningsminister.

Claus Gregersen, formand for Vækstfonden:

”Det glæder mig at byde Tue Mantoni velkommen i bestyrelsen for Vækstfonden. Tue Mantoni er en professionel og relevant kapacitet, som jeg glæder mig til at arbejde sammen med. Vækstfonden har nu en bestyrelse, der er rigtig godt sammensat for at varetage de mange initiativer og opgaver, som vi har foran os.”

Tue Mantoni har bl.a. været direktør for den traditionsrige, engelske motorcykelfabrikant Triumph og efterfølgende adm. direktør i Bang & Olufsen i 2011-2016. Han er i dag bestyrelsesmedlem i VEGA, SOUNDBOKS og Danish AM Hub samt bestyrelsesformand i Lakrids by Bülow og JOE & THE JUICE.

Tue Mantoni er udpeget som bestyrelsesmedlem i to år med mulighed for genudpegning.