Ny kapital: Create it REAL klar til at gå forrest i dansk 3D-industri

05. marts, 2018

Create it REAL i Aalborg har siden 2009 specialiseret sig i teknologi til 3D-print. Med en kapitalindsprøjtning på 10 mio. kr. fra bl.a. Vækstfonden kan virksomheden nu skalere hurtigt og fortsætte med at være foran på udvikling og innovation.

Create it REAL lancerede i 2013 verdens første real-time-processor til 3D-print - en teknologi, der kan eksekvere 3D-printning op til 5 gange hurtigere end med de traditionelle printere, som findes på markedet i dag. Platformen sælges i dag til bl.a. 3D-print-producenter i hele verden. 

Med 10 mio. kr. i frisk kapital fra bl.a. Vækstfonden kan Create it REAL nu skalere virksomheden på flere punkter.

“I dag er vi 12 medarbejdere og med den nye ny kapital i ryggen får vi mulighed for en betydelig udvidelse af medarbejderstaben. Vi er stolte af at have rødder i den nordjyske Mobile Valley, og vi vil fortsætte med at udvide vores aktiviteter her i Aalborg, hvor vi søger flere kompetente og passionerede ingeniører, der vil være med til at disrupte 3D-print-industrien. Alle vores produkter er designet og produceret i Danmark. Med den nye kapital kan vi skalere hurtigt og fortsætte med at være foran på udvikling og innovation,” siger CEO Jeremie Pierre Gay.

Potentialet i Create it REAL er stort, mener Stig Poulsen, partner og områdedirektør i VF Venture, Vækstfondens afdeling for direkte investeringer. 

”Create it REALs teknologi og forretningsmodel kan hjælpe danske og internationale virksomheder til at overkomme utrygheden og tage springet over til at benytte sig af 3D-print på sikker vis. Takket være sin krypteringsteknologi løser Create it REAL de rettigheds-udfordringer, som mange virksomheder frygter. Kombinationen af sikkerhed, hastighed og printkvalitet er omdrejningspunktet i virksomhedens teknologi,” siger Stig Poulsen.