Lån til landbrugsvirksomheder

Vi hjælper både landbrugere, der vil etablere sig for første gang, og etablerede landbrugere med behov for at udvide deres bedrift. Vores målgruppe er sunde bedrifter, som har brug for langsigtet, risikovillig finansiering til at få deres planer til at falde plads. Vi har et erfarent landbrugsteam, som arbejder tæt sammen med banker, realkreditinstitutter, revisorer og andre rådgivere om at finde den optimale løsning til din bedrift.

Find en løsning, der passer til dit behov

Vækstkaution til landbrug

Letter din adgang til finansiering i banken, hvis du har behov for et lån på under 2 mio. kr. Dækker op til 75 pct. af bankens risiko.

Vækstlån til landbrug

For dig med et landbrug, som skal låne mere end 1 mio. kr. til at gennemføre dine vækstplaner eller et ejerskifte. Lånet letter din adgang til finansiering fra din bank.

Etableringslån til landbrug

For dig, der vil overtage et eksisterende landbrug som førstegangskøber.

Etableringslån til fiskeri

En særlig risikovillig lånemulighed til unge fiskere med ambitioner om at overtage og udvikle en eksisterende bedrift.

Ansvarligt lån til landbrug

Når du skal styrke din egenkapital og øge din soliditet for at kunne finansiere dine vækstplaner.

Soliditetslån

Soliditetslånet er et tilbud til sunde virksomheder med behov for yderligere soliditet for at realisere vækstplanerne. Soliditetslånet er kendetegnet ved at styrke din egenkapital og kan derfor lette adgangen til yderligere finansiering i dit pengeinstitut.

I tvivl om hvilken løsning, der passer til dig? Kontakt os

Annette Søe Jepsen

Vojens

Annette Søe Jepsen

Director, VF Udlån/Landbrugschef, Vojens

Annette har bred og mangeårig erfaring med finansiering af landbrug. Annette har tidligere været leder og landbrugskundechef i Danske Bank/RD og Jyske Bank og før dette økonomikonsulent DLBR regi. Annette er tilknyttet vores kontor i Vojens.

Pia Mortensen

Pia Wind Mortensen

Porteføljekundechef, Vojens

Pia er tilknyttet vores kontor i Vojens. Hun er tidligere landbrugsrådgiver fra Nykredit og fra Danske Andelskassers Bank.

Landbrug, der har fået finansiering

Jacob Bjerrum

Mælkeproduktion gennemfører generationsskifte med finansiering fra Dansk Landbrugskapital

Ved Fårup ved Randers har Jacob Bjerrum overtaget familiegården Lundbjerggaard med finansiering fra Dansk Landbrugskapital. Landmanden stod over for en række investeringer og et generationsskifte for at forsætte produktionen. Med hjælp fra Dansk Landbrugskapital kom både ejerskifte og finansiering på plads.

Landmand

Landbrug udvides med biogasproduktion

Det kræver store investeringer, når gårdejer Sjoerd Ydema skal realisere sine planer om både at fordoble antallet af malkekvæg og samtidig åbne et helt nyt forretningsområde i form af...

En bondemand stående iblandt hans grise

Omlægning til økologi blev redningen for svineproduktion

Flemming O. Jørgensen havde haft konventionel svineproduktion i næsten 15 år. Men tiderne er trange for mellemstore konventionelle landbrug, og for Flemming O. Jørgensen stod...

En landmand med hans hund

Gårdejer på rekordtid med Etableringslån

Christian Børgesen er selv vokset op på en gård, og det har altid været hans drøm at blive ejer af sin egen kvægbedrift. Men det er både dyrt og besværligt at...