Rekrutteringsproces

Trappen i Vækstfonden

Vi slår alle ledige stillinger op på vores hjemmeside og via andre udvalgte annonceringsmedier. Alle kandidater uanset alder, handicap, køn, race og etnicitet, tro og religion og seksuel orientering opfordres til at søge stillingerne.

Når vi har modtaget din ansøgning, modtager du en skriftlig bekræftelse pr. mail.

Udvælgelse og samtaler:

  • Den ansættende leder og et andet medlem fra teamet gennemgår indkomne ansøgninger og indkalder løbende til første runde samtaler med 4-6 udvalgte kandidater. På første samtale ønsker vi at få et indtryk af dig, din baggrund og motivation for at søge stillingen samt give dig en introduktion til Vækstfonden.
  • Efter første runde samtaler evaluerer ansættende leder og teammedlem, hvilke 2 kandidater de ønsker at møde til anden runde samtaler.
  • De 2 kandidater inviteres og modtager links til udfyldelse af en logisk test og en personprofil forud for anden samtale. Hos Vækstfonden bruger vi den logiske test og personprofilen for at få et bidrag til den samlede vurdering af dig samt for at få et indtryk af, om du vil trives i det aktuelle job.
  • Anden runde samtaler afholdes med deltagelse fra HR samt ansættende leder. Du vil få en tilbagemelding på din personprofil og logiske test og modtager også et fysisk eksemplar af begge dele.
  • I nogle tilfælde vil du modtage en case 48 timer forud for anden samtale. Du præsenterer din besvarelse af casen i forlængelse af samtalen med deltagelse fra ansættende leder og et teammedlem.

Evaluering og ansættelse:

  • Efter anden samtale evalueres de 2 kandidater, og der vælges herefter en endelig kandidat, som bedes indhente straffeattest samt oplyse 2 referencer, vi må kontakte.
  • Hvis du er vores endelige kandidat, tilbydes du jobbet og modtager en kontrakt til underskrift. Herudover vil du modtage vores husaftale, hvor du kan læse nærmere om vores personaleforhold.
  • Når vi nærmer os din første arbejdsdag, vil din kommende leder kontakte dig og introducere dig til din onboarding i Vækstfonden.

Øvrige kandidater modtager et skriftligt afslag. Selvom du modtager et afslag, er du altid velkommen til at søge andre stillinger hos os.