Finansiering til iværksættere

Er du iværksætter, så har Vækstfonden forskellige muligheder for at hjælpe dig med finansiering af din virksomhed alt afhængigt af dit behov. Har du eksempelvis en aggressiv vækstplan med ambitioner om kraftig skalering, kan et konvertibelt lån være første skridt frem mod en større kapitalrunde, hvis du da ikke allerede er klar til at få en investor med ombord. Det kan også være, at du har udsigt til mere moderat vækst, så kan en langsigtet låneordning være velegnet, så du får en solid adgang til risikovillig finansiering uden at skulle afgive ejerandele. Uanset hvilken indgang til Vækstfonden du måtte benytte, vil vi se på tværs af alle finansieringskilder for at finde den bedste kombination.

Find en løsning, der passer til dit behov

Early Engagement

Early Engagement er et konvertibelt lån til tidlige iværksættervirksomheder, der har stort skaleringspotentiale, men som endnu er for tidlige til en reel ventureinvestering.

Startlån

Startlån er målrettet tidlige iværksættervirksomheder, som har et færdigudviklet produkt, et godt vækstpotentiale og de første kunder i hus.

Vækstlån til iværksættere

Til dig som ung virksomhed, der allerede har produkter og kunder, men hvis korte historik gør det svært at skaffe finansiering til at accelerere væksten.

Business angel matching-lån

Business angel matching-lån er en del af Vækstfondens indsats for at sikre risikovillig kapital til tidlige danske iværksættervirksomheder. Med lånefaciliteten kan din virksomhed supplere en investering fra en business angel med et lån fra Vækstfonden.

VF Venture som investor

For virksomheder med stort skaleringspotentiale kan en egenkapitalinvestering være vejen til kapital. VF Venture investerer på markedsvilkår i danske virksomheder med track record og i unge, innovative danske virksomheder med ambitioner om at vokse ud over landets grænser.

Kapital fra samarbejdspartnere

Som virksomhed kan du søge kapital fra en af de fonde, Vækstfonden har investeret i. Er du interesseret i muligheden for at rejse fondskapital, skal du tage kontakt direkte til de enkelte fonde. På fondens hjemmesider kan du læse om deres profiler og investeringskriterier og på den måde finde frem til netop den fond, der passer bedst til din virksomhed og dens vækstpotentiale. Se listen over fonde i Vækstfondens portefølje.

I tvivl om hvilken løsning, der passer til dig? Kontakt os

Nikolaj Sørstrup Jørgensen

Hellerup

Nikolaj Sørstrup Jørgensen

Erhvervskundechef

Jesper Hart-Hansen

Hele landet

Jesper Hart-Hansen

Investment Manager, Early Engagement

Ansvarlig for nye investeringer og virksomhedsudvikling inden for Pre-Seed stadiet i flere industrier. Tidligere VC erfaring fra CAPNOVA og Business Angel investeringer. Operational erfaring fra flere teknologiske start-ups, bl.a. medstifer, man.dir., og bestyrelsesmedlem af GlobalConnect A/S. Hands-on erfaring med at bygge teams, lancering af abonnements- og transaktions-baserede produkter, inkl. Innovations & New Ventures Manager, Europe, eBay Inc. Arbejdserfaring i Australien, USA og Europa. Dimitteret med en MBA fra Harvard Business School, hvor han har studeret på et Fullbright postgraduate scholarship.