Business angel i Vækstfonden

Vækstfonden har til formål at bidrage til vækst og udvikling. Det gør vi bl.a. ved at samarbejde med partnere, som sammen med os vil investere i et velfungerende og inkluderende økosystem med fokus på startups indenfor forskellige brancher og segmenter, geografier, grøn omstilling, nye forretningsmodeller og diversitet. En vigtig partner for os er privatpersoner, som investerer i startups – kaldet Business Angels. De er vigtige for os, fordi de bidrager med kompetence og kapital, og igennem deres engagement er med til at forme fremtidens virksomheder fra deres tidlige færd.

Nysgerrig på at vide mere?

18-08-2022

Susanne Brønnum er business angel: Særligt kvinder bør vide, hvor spændende det er

Susanne Brønnum er professionelt bestyrelsesmedlem og business angel. Med en lang corporate karriere indenfor den finansielle sektor og fintech, der blandt andet tæller 25 år i NETS, blev Susanne kåret som Årets Business Angel 2022 af Keystones og Danban, og så samarbejder hun med Vækstfonden om at vækste de virksomheder, Danmark ikke må gå glip af.

Peter Bo

Q&A med Vækstfondens BA-team

Er du i tvivl om, hvorfor du skal blive BA i Vækstfonden? Vil du vide, hvad Vækstfonden søger i en BA'er? Og har du undret dig over, hvorfor der er flere mænd end kvinder, der er BA i vækstfonden? Så læs med her, hvor Peter Bo, Senior Manager, Business Angels, svarer på netop disse spørgsmål.

Startup

Overvejer du at gøre en forskel som business angel?

At være business angel kan ud over et økonomisk afkast give et stort personligt afkast og glæden ved at kunne gøre en forskel. Du kan blive business angel, hvis du har mulighed for at investere og samtidig har erfaring med skalering af startups eller anden ekspertviden og vil være aktiv i de selskaber, som du investerer i f.eks. som bestyrelsesmedlem.

13-10-2022

Anne Marie Duus deler ud af sin erfaring som business angel: ”Sig din mening – og sig den højt”

Der er ikke langt fra beslutning til handling, når Anne Marie Duus som business angel hos Vækstfonden arbejder strategisk med virksomhederne og følger sin passion med investeringer inden for health tech. Anne Marie deler ud af sine erfaringer og giver gode råd til dig, der går med overvejelser om at blive business angel.

Planlægning

Business angel matching-lån

Business angel matching-lån er en del af Vækstfondens indsats for at sikre risikovillig kapital til tidlige danske iværksættervirksomheder.

Håndtryk mellem kollegaer

Early Engagement

Early Engagement er et konvertibelt lån til tidlige iværksættervirksomheder, der har stort skaleringspotentiale, men som endnu er for tidlige til en reel ventureinvestering.

Kontakt

Peter Bo

Peter Bo

Senior Manager, Business Angels

Peter er HD i Finansiering fra CBS. Peter har tidligere erfaring fra Finanstilsynet, Mezzanin Kapital A/S og Svenska Handelsbanken. Peter har arbejdet i Vækstfonden siden 2010.

Susanne Bjerregaard Eskildsen

Susanne Bjerregaard Eskildsen

Senior Manager, Business Angels

Susanne har en kandidat i Finansiering og International Business fra Aarhus BSS. Susanne har arbejdet med direkte investeringer og været porteføljeansvarlig hos en kapitalfond. Susanne har været ansat i Vækstfonden siden 2017.

Otto Hausgaard

Otto Bjerg Hausgaard

Senior Manager, Business Angels

Otto har en lang karriere bag sig indenfor Venture finansiering og Venture finansierede startups. Både fra at være en del af ledelsen i startups og også som investor i tidlige venture finansierede selskaber. Otto er del af vækstfondens Business Angels teamet og arbejder ud af kontoret i Aarhus. Otto har en kommerciel og juridisk baggrund som Cand.merc.jur, og stor erfaring med co-investering med venture fonde og Business Angles.