Vækstlån

Opstartsvirksomhed eller etableret virksomhed. Låneproduktet er for dig, som har brug for kapital til at gennemføre dine vækstplaner eller et ejerskifte. Lånet letter din adgang til finansiering fra din bank.

Et Vækstlån fungerer som en del af finansieringen til en vækstplan eller et ejerskifte. Det kan fx være, at du vil:

  • investere i nye produktionsfaciliteter
  • opdyrke nye markeder
  • overtage og videreudvikle en etableret virksomhed
  • gennemføre grøn omstilling eller lancere mere ressourcebesparende produkter

Vækstlånet skal være på min. 200.000 kr. og ydes direkte til virksomheden. Som udgangspunkt skal lånet indgå i en samlet finansieringsløsning, der også omfatter nye lån og/eller kreditter fra din bank eller et andet finansieringsinstitut. Det betyder så sikkerhedsmæssigt, at Vækstlånet som udgangspunkt er efterstillet, så skulle din virksomhed komme i den ærgerlige situation at gå konkurs, får vi først dækket vores tab, når banken har fået dækket deres.

Vækstlån (over 1 mio. kr.)

Vækstlån (under 1 mio. kr.)

Virksomheder, der har fået finansiering

Shamballa Jewels
Shamballa Jewels

Spirituelle smykker indtager storbyer i hele verden

Efter en årrække med stor opmærksomhed fra internationale stjerner og anerkendte modemagasiner vil det spirituelle smykkebrand Shamballa Jewels udvide internationalt.

SwipBox - pakkelevering
SwipBox

Vil indtage 37 nye lande i Europa

Danske SwipBox har udviklet en selvbetjeningsautomat til forsendelse og afhentning af pakkepost, der gør e-handel lettere for både kunder, leverandører og fragtmænd. Ambitionen er...

Innovaid
Innovaid

Bedre livskvalitet for handikappede med interaktive hjælpemidler

En dansk ingeniør fra Aarhus har udviklet en ny type interaktive hjælpemidler, der forbedrer mobiliteten hos fysisk handikappede..