Vækstkaution

Letter din adgang til finansiering i banken, hvis du har behov for et lån på under 2 mio. kr. Dækker op til 75 pct. af bankens risiko.

Kan din virksomhed ikke stille tilstrækkeligt med sikkerheder til at få finansiering i fx banken eller i dit leasingselskab, kan du anvende en Vækstkaution til at afdække risikoen. Vækstkautionen er et supplement til de sikkerheder, du selv stiller, og giver dig dermed lettere adgang til den nødvendige finansiering.

Virksomheder, der har fået finansiering

Tøjmærket Organic Basics
Organic Basics

Undertøj med inspiration fra rumfartsteknologien

Fremtidens undertøj skal væves med sølv, for det dræber bakterier og har termoeffekt. Det mener idéhaverne bag den bæredygtige tøjvirksomhed Organic Basics, der producerer de innovative beklædningsdele med fokus på kvalitet, bæredygtighed og æstetik.

Kvinde der holder oplæg for kollega
Learningbank

Læring, der giver resultater

Danske Learningbank skaber digitale læringsuniverser, der kan bruges i alle brancher. Målet er at skabe læring, som bliver husket og engagerer og udvikler både medarbejdere og ledere. På...

Ølbrygning
Midtfyns Bryghus

Fynsk mikrobryggeri vil sælge øl i hele verden

I takt med at Midtfyns Bryghus udvidede sortimentet og vandt flere internationale priser for deres specialøl, steg efterspørgslen kraftigt. Det udfordrede mikrobryggeriet på kapaciteten, og...