Soliditetslån

Tålmodig og langsigtet kapital til at øge din virksomheds soliditet, hvis omsætningen er påvirket af COVID-19-situationen.

Er din virksomhed ramt på indtjeningen som følge af COVID-19, kan det være en udfordring at få kapitalen til at hænge sammen og dermed stadig udnytte det vækstpotentiale, der vurderes at være i markedet. Hvis du mangler kapital til fortsat at udvikle din virksomhed, kan Soliditetslånet være en del af løsningen sammen med ny finansiering fra dit pengeinstitut.

Soliditetslånet er kendetegnet ved at styrke din egenkapital og kan derfor lette adgangen til yderligere finansiering i dit pengeinstitut.

Virksomheder, der har fået finansiering

Fiberline
Fiberline

Medvind på verdens­markedet

Fiberline, der producerer kompositmaterialer, har med et Ansvarligt lån styrket sin soliditet. Dermed er virksomheden nu rustet til for alvor at skrue op for væksten på eksportmarkederne.

Kollegaer der deler information
Carta Finans

Ansvar­ligt lån skaber fynsk familievirksomhed

Siden 1989 har Carta Finans, der finansier salg af nye og brugte biler og campingvogne, oplevet solid udvikling. Malene Larsen øjnede muligheden for at købe sig ind i forretningen, som hun kender ganske godt, da hendes far ejer 50 pct.

Mand der tester sko
Airtox

Indtager Europa med ultimativ sikkerhedssko

Iværksætterne bag den succesfulde producent af sikkerhedssko HKSDK så et hul markedet. De ville stifte virksomheden Airtox, udvikle den ultimative sikkerhedssko og indtage Europa. Med så store vækstplaner fik grundlæggerne brug for risikovillig kapital ...