Egenkapital direkte fra Vækstfonden

I Vækstfonden investerer vi på markedsvilkår i form af egenkapital i danske virksomheder med track record og i unge, innovative danske virksomheder med ambitioner om at vokse ud over landets grænser.

I Vækstfonden tilbyder vi mere end kapital til de virksomheder, vi investerer i. Som aktiv investor med stor erfaring på tværs af brancher kan vi tilbyde både sparring og netværk. Vores investeringsansvarlige har alle en baggrund enten fra startups eller industriledelse, og vi tænker både langsigtet og tålmodigt, når vi samarbejder om din virksomhed.

Hvert år investerer vi i 5-10 nye selskaber inden for intervallet 5-200 mio. kr. Vi investerer på tværs af industrier, særligt med fokus på og kompetence inden for it, medikoteknik og industriel teknologi.

Virksomheder, som har fået egenkapitalinvestering

OrderYOYO
OrderYOYO

Takeaway-branchen skal eje deres egne kunder

I Københavns Nordvest-kvarter ligger virksomheden OrderYOYO, som har rusket godt og grundigt op i takeaway-branchens tilgang til deres kunder.

Onrobot
On Robot

Innovativ griber til collaborative robotter

Den fynske robotvirksomhed On Robot fik i 2016 et kapitalindskud i millionklassen fra et erfarent team af investorer med stort kendskab til netop robotmiljøet, herunder Vækstfonden. Kapitalen skal bruges til videreudviklingen af deres unikke collaborative griber til 'CoBots' ...

Mand der cykler på en Donkey Republic cykel
Donkey Republic

Dansk koncept for dele-cykler ruller ud i verden

Den danske deleøkonomi-startup Donkey Republic lancerede i 2015 deres unikke automatiseringsløsning for cykeludlejning. Siden er løsningen introduceret i yderligere fem lande, og flere end 1.000 cykler står klar på gaden til at servicere særligt turister ...