Danmarks Grønne Fremtidsfond

Kapital fra Danmarks Grønne Fremtidsfond er målrettet virksomheder, som arbejder med grønne løsninger og teknologier, der bidrager til en national og global grøn omstilling. Som virksomhed kan du søge om egenkapital via Vækstfonden og lån og garantier via Danmarks Grønne Investeringsfond.

Andre har set

Vindmøller på en mark
14-09-2020
Pressemeddelelse

Danmarks Grønne Fremtidsfond er nu en realitet: Milliarder på vej til grønne virksomheder

Nu har Danmark fået en grøn fremtidsfond, der skal sikre kapital til grønne løsninger. I slutningen af 2019 blev fremtidsfonden besluttet, og nu er den endelige aftale faldet på plads. Dermed er rammerne på plads, så Danmarks Grønne Fremtidsfond nu kan sende kapital ud til de grønne virksomheder og iværksættere.

Cykelbro
10-12-2019
Debatindlæg:

Grøn Fremtidsfond muliggør nytænkning og brobygning

Finanslovspartierne etablerer nu en grøn fremtidsfond på i alt 25 mia. kroner, som bliver et vigtigt finansielt fundament for de virksomheder, der udvikler fremtidens løsninger. Vi er klar til, og stolte over, at blive betroet en nøglerolle i Danmarks indsats og bidrag til global grøn omstilling.

Lejligheder med grønne planter
03-12-2019
Pressemeddelelse

Vækstfonden: Grøn kapital skaber arbejdspladser og vækst

Regeringen og partierne bag finanslovsaftalen har sat den grønne omstilling i højsædet og etablerer en grøn fremtidsfond på i alt 25 milliarder kroner, hvor bl.a. Vækstfonden og Danmarks Grønne Investeringsfond kommer til at spille nøgleroller. Danmarks Grønne Fremtidsfond vil blive et vigtigt finansielt grundlag for danske virksomheder, der udvikler fremtidens løsninger, og samtidig bidrage betydeligt til vækst, innovation og arbejdspladser.