COVID-19 BA-lån

COVID-19 business angel matching-lån er en del af Vækstfondens indsats for at sikre risikovillig kapital til danske iværksættervirksomheder under COVID-19-krisen. Med lånefaciliteten kan din virksomhed supplere en investering fra en business angel med et lån fra Vækstfonden.

Med et COVID-19 business angel matching-lån kan business angels, der er godkendt til ordningen, matche deres investeringer i tidlige iværksættere med et lån til virksomheden i forholdet op til 1:3. Det vil sige, at når en business angel investerer i din virksomhed, kan du samtidig tilbydes et lån fra Vækstfonden.

Dermed er lånefaciliteten med til at sikre øget kapitaltilgang til danske iværksættervirksomheder, og gør det samtidig mere attraktivt for business angels at investere i de tidlige segmenter.

Den enkelte business angelskal være godkendt til at benytte ordningen. Herefter er det op til den enkelte business angel, hvornår lånefaciliteten skal bringes i spil.

OBS! Som noget nyt kan man nu søge BA-lån via syndikater fra godkendte BA-netværk (DanBan, Keystones og BA Syddanmark). Kontakt BA-netværket for at høre mere om dine muligheder.

Andre har set

01-05-2020
Pressemeddelelse

Ny platform skal hjælpe startups ud af Corona-krisen

Massevis af danske startups kæmper i disse tider for at overleve Corona-krisen. På trods af regeringens mange hjælpepakker, har særligt startup-segmentet manglet hjælp. I samarbejde med Vækstfonden lancerer Tech Nordic Advocates derfor på fredag d. 1. maj en ny platform, som skal hjælpe startups ud af Corona-krisen. Stine Bosse er nyudnævnt bestyrelsesformand for Tech Nordic Advocates, og hun ser den nye platform som en vigtig håndsrækning.

18-04-2020
Pressemeddelelse

Udvidet hjælp på vej til danske iværksættere: Tre nye initiativer via Vækstfonden

Regeringen og alle Folketingets partier har netop fremlagt en udvidet hjælpeaftale, der skal sikre yderligere kapital til iværksættere. De nye initiativer fra Vækstfonden består af tre dele: Lånematching på investeringer fra private investorer til hhv tidlige iværksættere og venturevirksomheder. I begge tilfælde tager Vækstfonden en større del af lånet og højere risiko end tidligere. Derudover vil Vækstfonden øge sine direkte investeringer og fondsinvesteringer markant.

Krukke
01-04-2020
Pressemeddelelse

Crowdlending kan støtte SMV’er under coronakrisen: Nu topper Vækstfonden op på lånene

Spredningen af COVID-19 i Danmark har allerede fået konsekvenser for især SMV’erne. En af de nyere lånemuligheder er såkaldt crowdlending, hvor privatpersoner kan yde lån til virksomheder og dermed kan være med til at understøtte virksomheder også en vanskelig tid. Vækstfonden har lanceret en ny lånemulighed, der topper op på crowdlending-kampagner, så de når i mål.