Ansvarlige lån/Ansvarlige lån, Genstart

Når du skal styrke din egenkapital og øge din soliditet for at kunne finansiere dine vækstplaner. Dit fleksible alternativ til en ny investor.

Et Ansvarligt lån er en mellemting mellem fremmedkapital og egenkapital og er med til at øge virksomhedens soliditet. Ansvarlige lån er efterstillet anden lånefinansiering, og derfor kan lånet fungere som et supplement til egenkapitalen på virksomhedens balance.

NB: Er virksomheden COVID-19 ramt, se særskilt fane længere nede på siden.

Virksomheder, der har fået finansiering

Fiberline
Fiberline

Medvind på verdens­markedet

Fiberline, der producerer kompositmaterialer, har med et Ansvarligt lån styrket sin soliditet. Dermed er virksomheden nu rustet til for alvor at skrue op for væksten på eksportmarkederne.

Kollegaer der deler information
Carta Finans

Ansvar­ligt lån skaber fynsk familievirksomhed

Siden 1989 har Carta Finans, der finansier salg af nye og brugte biler og campingvogne, oplevet solid udvikling. Malene Larsen øjnede muligheden for at købe sig ind i forretningen, som hun kender ganske godt, da hendes far ejer 50 pct.

Mand der tester sko
Airtox

Indtager Europa med ultimativ sikkerhedssko

Iværksætterne bag den succesfulde producent af sikkerhedssko HKSDK så et hul markedet. De ville stifte virksomheden Airtox, udvikle den ultimative sikkerhedssko og indtage Europa. Med så store vækstplaner fik grundlæggerne brug for risikovillig kapital ...