Finansiering til nystartede virksomheder

Som nystartet virksomhed kan det være svært at fremvise nøgletal og salgshistorik, som normalt er forudsætningen for at få et lån. Skal du bruge mere finansiering, end din bank kan stille med, kan et lån, en garanti eller en kaution fra Vækstfonden hjælpe. Vores løsninger passer til forskellige behov, alt afhængig af, hvor langt du er i udviklingen af din virksomhed. Vi yder altid finansiering i tæt dialog med dig, din bank og andre samarbejdspartnere, såsom din revisor. Vores mål er, at du får den bedst mulige finansieringspakke til dit behov.

Find en løsning, der passer til dit behov

COVID-19 Startlån

COVID-19 Startlån er et lån målrettet unge virksomheder, som er i opstartsfasen, men hvis produkt er færdigudviklet, skalerbart og har et højt innovationsniveau, der adskiller det fra andre i markedet. Gerne med de første gennemførte salg til kunder.

COVID-19 Investorlån

Lånet er målrettet virksomheder med omsætning, som er finansieret af investorer, og som i forbindelse med COVID-19 krisen ikke har kunnet opnå finansiering fra et pengeinstitut.

Vækstlån til iværksættere

Til dig som ung virksomhed, der allerede har produkter og kunder, men hvis korte historik gør det svært at skaffe finansiering til at accelerere væksten.

Venture Debt

Venture Debt er et låneprodukt til modne iværksættervirksomheder, som allerede har sikret sig egenkapital fra en venturekapitalfond.

Vækstkaution

Letter din adgang til finansiering i banken, hvis du har behov for et lån på under 2 mio. kr. Dækker op til 75 pct. af bankens risiko.

Vækstgaranti

Når dine sikkerheder ikke rækker til at opnå fx en bankgaranti eller en leasingaftale på almindelig vis.

I tvivl om hvilken løsning, der passer til dig? Kontakt os

Nikolaj Sørstrup Jørgensen

Hellerup

Nikolaj Sørstrup Jørgensen

Erhvervskundechef

Søren Grønbæk Nielsen

Randers

Søren Grønbæk Nielsen

Erhvervskundechef

Claus Albjerg

Vojens

Claus Thorup Albjerg

Erhvervskundechef

Virksomheder, der har fået finansiering

Hopspots

Børn skal lære mens de leger

Danske Hopspots vil udvikle børns læring mens de leger – også i skoletiden. Derfor har de udviklet et interaktivt læringsværktøj netop til skoler og institutioner, som kobler interaktivitet med bevægelse. Hopspots har fået finansiering fra Vækstfonden.

Frankly Juice

Juice skal indtage hele landet - helt naturligt

Ønsket om at forbedre folkesundheden er endt som et rendyrket juiceeventyr for de to gange Christian, der står bag Frankly Juice. Ambitionen er nu at udbrede den koldpressede juice til caféer og...

Get Volt

Iværksættere sikrer strøm til mobilen på festivaler

Iværksættervirksomheden Volt har gjort det til en forretning at forsyne festivalgæster med mobil strømopladning, så deres smartphones altid er ladet op til de festlige øjeblikke. Og med et Vækstlån til iværksættere fik stifterne for alvor sat strøm til deres vækstplaner.