Finansiering til modne virksomheder med investeringsplaner

Vi kan finansiere alle former for vækst i din forretning. Du har måske behov for at udvide eller tilpasse din produktion eller lokaler, styrke salgsaktiviteter, uddanne medarbejdere, finansiere et varelager eller yde kredit til dine kunder. Vi yder altid finansiering i tæt dialog med dig, din bank og andre samarbejdspartnere, såsom din revisor. Vores mål er, at du får den bedst mulige finansieringspakke til dit behov.

Find en løsning, der passer til dit behov

Vækstlån

For dig med en etableret virksomhed, som skal låne mere end 1 mio. kr. til at gennemføre dine vækstplaner eller et ejerskifte. Lånet letter din adgang til finansiering fra din bank.

Venture Debt

Venture Debt er et låneprodukt til modne iværksættervirksomheder, som allerede har sikret sig egenkapital fra en venturekapitalfond.

Vækstkaution

Letter din adgang til finansiering i banken, hvis du har behov for et lån på under 2 mio. kr. Dækker op til 75 pct. af bankens risiko.

Vækstgaranti

Når dine sikkerheder ikke rækker til at opnå fx en bankgaranti eller en leasingaftale på almindelig vis.

Ansvarlige lån

Når du skal styrke din egenkapital og øge din soliditet for at kunne finansiere dine vækstplaner. Dit fleksible alternativ til en ny investor.

I tvivl om hvilken løsning, der passer til dig? Kontakt os

Ghita Davidsen

Randers

Ghita Davidsen

Erhvervskundechef

Henrik M. Godtfredsen

Vojens

Henrik M. Godtfredsen

Erhvervskundechef

Charlotte Christensen Degn

Hellerup

Charlotte Christensen-Degn

Erhvervskundechef

Virksomheder, der har fået finansiering

Mille Food

Dansk modermælkserstatning i høj kurs i Kina

I Kina er der er stor efterspørgsel på modermælkserstatning fra danske Mille Food...

EMS

Serviceløsninger fra Esbjerg bliver efterspurgt i hele verden

Nok er Esbjerg ikke verdens navle, men virksomheden EMS (Esbjerg Maritime Service) og Global Gravity, har om nogen sat byen på verdenskortet – i hvert fald inden for olie og gas industrien...

GomSpace

Nordjyske satellitter skal overvåge flytrafik i Afrika

I 2016 fik den nordjyske satellitproducent GomSpace mulighed for medejerskab i et projekt, der for første gang gør det muligt at overvåge flytrafik i afrikanske luftrum. Men GomSpace har siden...

Kæmpeordrer på innovativ nedkøling krævede større lokaler til produktion

Kalundborgvirksomheden danARCTICA har udviklet et innovativt anlæg til nedkøling af alt lige fra it-virksomheders serverrum til supermarkeders kølediske. Ordrebogen for virksomhedens...