Køb en virksomhed

Drømmer du om at få fod under eget bord og købe en eksisterende virksomhed? Eller har du en virksomhed, som vil opkøbe en anden virksomhed? Så kan vi hjælpe dig med at finansiere dit køb - uanset størrelsen af dit finansieringsbehov. Måske kan du ikke stille tilstrækkelig sikkerhed, eller også er din egenkapital for lille til, at du kan få hele finansieringen i din bank. Vi har stor erfaring med ejerskifter og hjælper dig gerne med at finde den rette finansiering.

Find en løsning, der passer til dit behov

Vækstlån

For dig med en etableret virksomhed, som skal låne mere end 1 mio. kr. til at gennemføre dine vækstplaner eller et ejerskifte. Lånet letter din adgang til finansiering fra din bank.

Ansvarlige lån

Når du skal styrke din egenkapital og øge din soliditet for at kunne finansiere dine vækstplaner. Dit fleksible alternativ til en ny investor.

Vækstkaution

Letter din adgang til finansiering i banken, hvis du har behov for et lån på under 2 mio. kr. Dækker op til 75 pct. af bankens risiko.

I tvivl om hvilken løsning, der passer til dig? Kontakt os

Jan Jonassen

Randers

Jan Jonassen

Erhvervskundechef

Lars Lundgaard

Hellerup

Lars Lundgaard

Erhvervskundechef

Pernille Puck

Vojens

Pernille Puck

Erhvervskundechef

Virksomheder, der har fået finansiering

Resolux

Direktør købte virksomhed på under tre uger

Da to eksterne investorer satte deres ejerandele til salg i den fynske virksomhed Resolux, der producerer mekaniske og elektriske komponenter til vindmøller, besluttede direktør og ...

Pit Hegn

Et fejlslagen generationsskifte gav nye kræfter til familievirksomhed

I Ringe på Fyn ligger produktionsvirksomheden Pit Hegn, der laver hegn til industri, landbrug og private hjem. Pit Hegn var familievirksomhed med 25 år på bagen, men...

Vestjydsk Beslag

Ejerskifte giver ny energi til produktionsvirksomhed

I Ringkøbing i Vestjylland ligger produktionsvirksomheden Vestjydsk Beslag, der i mange år havde haft en god og sund forretning. Men den tidligere ejer mente ikke, at...

Stantræk

Generationsskifte sikrer vækst hos traditionsrig produktionsvirksomhed

Med 50 år på bagen er den østjyske virksomhed Stantræk gået gennem flere generationer hos familien Lauritsen. Men da finanskrisen i 2007 ramte virksomheden, stod næste generationsskifte pludselig på højkant.