Hjælp til COVID-19-ramte virksomheder

Virksomheder, der i særlig høj grad er påvirket af COVID-19, kan søge om finansiering fra Vækstfonden. Der er flere løsninger afhængig af virksomhedens stadie og kapitalbehov, men fælles for dem er, at virksomheden skal opfylde en række krav for at være egnet til finansiering. Derudover har Vækstfonden også introduceret et tiltag, der kan sætte afdrag og rentebetaling på pause, hvis du allerede har lån fra Vækstfonden. I denne nye situation har mange virksomheder behov for en særlig håndsrækning – og for nogle, er det afgørende for deres overlevelse. Overvej derfor dine kapitalbehov og søg kun om den størrelse af COVID-19-finansiering fra Vækstfonden, I har behov for. På den måde får vi flere igennem krisen, så vi samlet står stærkere som samfund, når krisen slutter.

Mere information om COVID-19 initiativer

Webinarer om finansieringsmuligheder

Vækstfonden deltager løbende i webinarer med forskellige samarbejdspartnere, hvor vi sætter fokus på dine muligheder for finansiering under corona-krisen. Siden opdateres løbende.

Overblik: Coronavirus og din virksomhed

Regeringen har igangsat en lang række hjælpepakker til dansk erhvervsliv. Deriblandt Vækstfondens garantiordninger. På Virksomhedsguiden.dk får du det samlede overblik over initiativer, hjælpepakker, nyttig viden, gode råd og anvisninger i forbindelse med håndtering af COVID-19 i din virksomhed. Overblikket opdateres løbende med udviklingen på området.

Relief packages information in English

The Danish government and a united Danish Parliament have passed several Relief Packages for all businesses in Denmark with a CVR number – also fully foreign-owned companies. In order to assist and inform foreign owned businesses in Denmark, Copenhagen Capacity has translated the Relief Packages and gathered relevant information. Information will be updated continuously.

Seneste nyt

Fly
15-05-2020
Pressemeddelelse

Nu har over 100 virksomheder fået stillet garanti af Vækstfonden

Siden slutningen af marts har Vækstfonden haft mulighed for at yde garantier til SMV’er og store virksomheder, som en del af regeringens covid-19 initiativer målrettet dansk erhvervsliv. Nu har Vækstfonden stillet garantier til over 100 virksomheder. ”Vi er glade for at se, at produkterne finder fodfæste og er med til at hjælpe de mange virksomheder i en svær situation,” siger Rolf Kjærgaard, adm. direktør i Vækstfonden.

Travlt kontor
07-05-2020
Pressemeddelelse

Vækstfonden klar med produkter til tidlige iværksættere og venturevirksomheder

Den 18. april besluttede regeringen og et enigt Folketing at sende yderligere 3,4 mia. kr. til de tidlige iværksættere og venturevirksomheder via Vækstfonden. Nu er Vækstfonden klar med en række produkter, og de kan søges fra i dag.

Cyklister foran Christiansborg
18-04-2020
Pressemeddelelse

Udvidet hjælp på vej til danske iværksættere: Tre nye initiativer via Vækstfonden

Regeringen og alle Folketingets partier har netop fremlagt en udvidet hjælpeaftale, der skal sikre yderligere kapital til iværksættere. De nye initiativer fra Vækstfonden består af tre dele: Lånematching på investeringer fra private investorer til hhv tidlige iværksættere og venturevirksomheder. I begge tilfælde tager Vækstfonden en større del af lånet og højere risiko end tidligere. Derudover vil Vækstfonden øge sine direkte investeringer og fondsinvesteringer markant.

Håndtryk mellem kollegaer
08-04-2020
Pressemeddelelse

Nyt tiltag fra Vækstfonden: Mulighed for pause i afdrag og rentebetalinger for COVID-19 ramte virksomheder, der har lån fra Vækstfonden

Virksomheder, der har lån fra Vækstfonden, kan få sat deres rentebetalinger og afdrag på pause. Det sker som følge af, at mange virksomheder i dag står i en ny og ukendt situation. Forhåbningen er, at afdrags- og rentestoppet kan holde hånden under virksomheder i coronakrisen, så de undgår konkurser.