Yourpay

Ny online betalingsløsning skal motivere iværksættere

Yourpay

02. maj, 2017

Iværksætter Mathias Gajhede har oplevet, hvor kompliceret det som butiksindehaver kan være at implementere en online kortbetalingsløsning. Han udviklede derfor betalingsløsningen Yourpay, der gør det lettere at springe ud som virksomhedsejer. For at få kapital til at følge med efterspørgslen har Yourpay flere gange fået finansieringshjælp hos Vækstfonden.

Om virksomheden

For onlinebutikker er noget af det vigtigste, at kunderne let kan betale med kort. Men for en lille virksomhed kan det hurtigt blive en besværlig og omkostningsfuld affære, da det kræver både en kortindløser og en gateway, som typisk sælges af to forskellige leverandører. Det problem oplevede Mathias Gajhede på egen krop, og han besluttede at udvikle en løsning. Løsningen blev Yourpay, der tilbyder både kortindløser og betalingsgateway i en samlet pakke, og som gør det både simplere og billigere at starte en forretning.

Yourpay samler to produkter i én samlet løsning, der kan gøre iværksættere mere uafhængige og fjerner unødvendige omkostninger"

Udfordring 

Siden etableringen i 2014 er Yourpay vokset støt, og allerede i 2015 havde virksomheden tiltrukket så mange potentielle kunder, at omsætningen kunne tredobles. For at kunne håndtere den stigende efterspørgsel fik Yourpay brug for at ansætte flere sælgere og udvide kontorpladsen. Men fordi markedet for kortbetalingsløsninger var relativt småt, og virksomheden stadig var ung, kunne banken ikke komme med den nødvendige kapital. Mathias Gajhede kontaktede derfor Vækstfonden og fik et Vækstlån til iværksættere. Det betød, at Yourpay kunne fortsætte væksten, og siden har Vækstfonden i 2017 bidraget med yderligere lånekapital til virksomhedens udvikling og ansættelse af flere nye medarbejdere for at sikre et højere serviceniveau, en personlig oplevelse med egen account manager for alle erhvervsdrivende og tryghed med betalingsløsningen. Det betyder, at Yourpay, der i 2016 vandt førstepladsen ved startup-konferencen Wolves Summit, i dag har opnået en solid kundebase i Danmark med over 5.000 virksomheder.

”Yourpay samler to produkter i én samlet løsning, der kan gøre iværksættere mere uafhængige og fjerner unødvendige omkostninger. Vi stiler efter at kunne konkurrere med PayPal, og samarbejdet med Vækstfonden er et godt skridt på vejen, ” siger Mathias Gajhede, direktør i Yourpay.

Andre cases

International Bag Industry

Nye maskiner sikrer mere effektiv og miljøvenlig produktion af plastposer

Med en Vækstkaution kunne International Bag Industry forny produktionsapparatet med nye og mere effektive maskiner.

Innovaid

Bedre livskvalitet for handikappede med interaktive hjælpemidler

En dansk ingeniør fra Aarhus har udviklet en ny type interaktive hjælpemidler, der forbedrer mobiliteten hos fysisk handikappede..

Icebreaker
Icebreaker

Nordjysk virksomhed vil gøre isterninger til en millionforretning

Den aalborgensiske virksomhed Icebreaker har udviklet en patenteret teknologi, der gør det hurtigt og let at lave isterninger. Visionen er at revolutionere den måde, vi producerer isterninger