LogPoint

Ny software til kamp mod datamisbrug og cyber-angreb

Logpoint

27. juni, 2014

Det danske it-firma LogPoints sikkerhedssoftware er blandt de bedste på markedet, og virksomheden står nu over for sit internationale gennembrud. I 2013 indgik LogPoint en samarbejdsaftale med flygiganten Boeing, og med ny lånekapital fra blandt andet Vækstfonden gør de nu klar til yderligere internationalisering.

Om virksomheden 

Størstedelen af al kommunikation foregår i dag digitalt, og stater, institutioner og virksomheder har it-sikkerhed og overvågning på dagsordenen. Derfor har iværksætterne bag virksomheden LogPoint udviklet en software, der i modsætning til størstedelen af eksisterende it-sikkerhedssystemer tager en proaktiv tilgang til virksomheders it-sikkerhed. LogPoint, som produktet hedder, registrerer store mængder af digitale fodspor (logs), og gør det muligt at overvåge et netværk, identificere mønstre i datastrømme og slå alarm, når der er forsøg på digitale indbrud, misbrug eller cyber-angreb. I 2013 indgik selskabet en samarbejdsaftale med den amerikanske flygigant Boeing. Denne aftale hjælper LogPoint til at opnå en særlig høj certificering, der muliggør brug af LogPoint i NATO-sammenhæng, fx hos kunder inden for militæret, efterretningstjenester og andre institutioner, der kræver et ekstraordinært højt sikkerhedsniveau.

Udfordring

I dag er LogPoints software blandt de bedste i verden, og virksomheden står over for et internationalt gennembrud, der kræver en stor markedsføringsindsats. Igennem de seneste år har virksomheden finansieret sin udvikling med traditionelle banklån, men til at finansiere virksomhedens internationalisering og ambitiøse vækstplaner blev et Vækstlån kombineret med yderligere ansvarlig lånekapital fra private investorer løsningen.

Andre cases

QuickOrder
QuickOrder

Digitalisering og machine learning skal løfte restauranter

Odense-baserede QuickOrder har med deres digitale løn- og kassesystem indtaget restaurationsbranchen. Målet er at skabe en platform, som bl.a. gennem machine learning skal indsamle data om kunderne, så den enkelte restaurant kan tages til det næste niveau...

Hopspots
Hopspots

Børn skal lære mens de leger

Danske Hopspots vil udvikle børns læring mens de leger – også i skoletiden. Derfor har de udviklet et interaktivt læringsværktøj netop til skoler og institutioner, som kobler interaktivitet med bevægelse. Hopspots har fået finansiering fra Vækstfonden.

Vivino

Hele verden deler viden om vin med dansk app

På få år har danske Vivino vippet alle konkurrenter af pinden. Virksomheden har lavet en app, der bliver flittigt anvendt i hele verden til at dele anmeldelser og beskrive alverdens vine. Med solid opbakning fra flere venturefonde har Vivino siden 2010 mere end fordoblet tilgangen af brugere årligt.