LogPoint

Ny software til kamp mod datamisbrug og cyber-angreb

Logpoint

27. juni, 2014

Det danske it-firma LogPoints sikkerhedssoftware er blandt de bedste på markedet, og virksomheden står nu over for sit internationale gennembrud. I 2013 indgik LogPoint en samarbejdsaftale med flygiganten Boeing, og med ny lånekapital fra blandt andet Vækstfonden gør de nu klar til yderligere internationalisering.

Om virksomheden 

Størstedelen af al kommunikation foregår i dag digitalt, og stater, institutioner og virksomheder har it-sikkerhed og overvågning på dagsordenen. Derfor har iværksætterne bag virksomheden LogPoint udviklet en software, der i modsætning til størstedelen af eksisterende it-sikkerhedssystemer tager en proaktiv tilgang til virksomheders it-sikkerhed. LogPoint, som produktet hedder, registrerer store mængder af digitale fodspor (logs), og gør det muligt at overvåge et netværk, identificere mønstre i datastrømme og slå alarm, når der er forsøg på digitale indbrud, misbrug eller cyber-angreb. I 2013 indgik selskabet en samarbejdsaftale med den amerikanske flygigant Boeing. Denne aftale hjælper LogPoint til at opnå en særlig høj certificering, der muliggør brug af LogPoint i NATO-sammenhæng, fx hos kunder inden for militæret, efterretningstjenester og andre institutioner, der kræver et ekstraordinært højt sikkerhedsniveau.

Udfordring

I dag er LogPoints software blandt de bedste i verden, og virksomheden står over for et internationalt gennembrud, der kræver en stor markedsføringsindsats. Igennem de seneste år har virksomheden finansieret sin udvikling med traditionelle banklån, men til at finansiere virksomhedens internationalisering og ambitiøse vækstplaner blev et Vækstlån kombineret med yderligere ansvarlig lånekapital fra private investorer løsningen.

Andre cases

International Bag Industry

Nye maskiner sikrer mere effektiv og miljøvenlig produktion af plastposer

Med en Vækstkaution kunne International Bag Industry forny produktionsapparatet med nye og mere effektive maskiner.

Innovaid

Bedre livskvalitet for handikappede med interaktive hjælpemidler

En dansk ingeniør fra Aarhus har udviklet en ny type interaktive hjælpemidler, der forbedrer mobiliteten hos fysisk handikappede..

Icebreaker
Icebreaker

Nordjysk virksomhed vil gøre isterninger til en millionforretning

Den aalborgensiske virksomhed Icebreaker har udviklet en patenteret teknologi, der gør det hurtigt og let at lave isterninger. Visionen er at revolutionere den måde, vi producerer isterninger