Learningbank

Læring, der giver resultater

Learningbank

04. august, 2017

Danske Learningbank skaber digitale læringsuniverser, der kan bruges i alle brancher. Målet er at skabe læring, som bliver husket og engagerer og udvikler både medarbejdere og ledere. På baggrund af en øget interesse for Learningbank opstod en mulighed for at udvide forretningen og kundekapaciteten. Et samarbejde med Vækstfonden gav sparring til virksomhedens udvikling og finansiering til vækst gennem en Vækstkaution og et Vækstlån til iværksættere.

Om virksomheden

I efteråret 2014 stiftede Stine Schulz Learningbank, og i maj 2015 kom første investor til, og Learningbank A/S blev en realitet. En virksomhed, som tror på at fremtiden tilhører dem, som vil lære.

”En klog kvinde sagde engang til mig: Stine, jeg tror på at for at leve og bygge fremtidens samfund, skal vi alle være indstillet på at lære hver dag. Vi hjælper dem, som vil være med til at skabe de absolut bedste læringsoplevelser for at løfte medarbejderne til morgendagens krav og forventninger, ” siger Stine Schulz, Founder og CEO i Learningbank.

Learningbank skræddersyr digitale læringsforløb til virksomheder i alle brancher om bl.a. processer, salg, produktviden og compliance. De anvender fx gamification, hvor spilelementer inddrages i andre kontekster, for at skabe motivation og engagement hos brugerne. Fordi undervisningsteknologi, som Learningbank kan siges at arbejde med, er en branche, hvor udviklingen har stået relativt stille i mange år, har virksomhedens software hurtigt overtaget markedsandele og nogle af Learningbanks største kunder er McDonald’s, Danske Bank og Novo Nordisk.

Samarbejdet med Vækstfonden gav os på kort tid større frihed med hensyn til produktudvikling og skalering"

Udfordring

Der viste sig kort efter etableringen at være stor efterspørgsel på Learningbanks produkt. Derfor så virksomheden en god mulighed for at udvide forretningen og sætte skub i væksten. Men fordi Learningbank arbejder med cloud-services, der er et relativt nyt fænomen, kunne banken ikke komme med hele finansieringen. I stedet foreslog Learningbanks bankrådgiver, Michael Kristiansen, et samarbejde med Vækstfonden i form af en Vækstkaution.

”Vores samarbejde med Vækstfonden er med til at sikre vækst og udvikling hos vores kunder – på en nem og simpel måde, ” siger Michael Kristiansen, centerdirektør hos Nykredit.

Samarbejdet viste sig at bære frugt, og med Vækstkautionen og et Vækstlån til iværksættere fra Vækstfonden er Learningbank blot få år efter etableringen klar til en større skalering af deres produkt, og virksomheden har allerede flere nye markeder i sigte.

”Samarbejdet med Vækstfonden gav os på kort tid større frihed med hensyn til produktudvikling og skalering, og det var afgørende for at føre vores vækstplaner ud i livet, ” siger Stine Schulz.

Andre cases

International Bag Industry

Nye maskiner sikrer mere effektiv og miljøvenlig produktion af plastposer

Med en Vækstkaution kunne International Bag Industry forny produktionsapparatet med nye og mere effektive maskiner.

Innovaid

Bedre livskvalitet for handikappede med interaktive hjælpemidler

En dansk ingeniør fra Aarhus har udviklet en ny type interaktive hjælpemidler, der forbedrer mobiliteten hos fysisk handikappede..

Icebreaker
Icebreaker

Nordjysk virksomhed vil gøre isterninger til en millionforretning

Den aalborgensiske virksomhed Icebreaker har udviklet en patenteret teknologi, der gør det hurtigt og let at lave isterninger. Visionen er at revolutionere den måde, vi producerer isterninger