Hopspots

Børn skal lære mens de leger

08. juli, 2019

Danske Hopspots vil udvikle børns læring mens de leger – også i skoletiden. Derfor har de udviklet et interaktivt læringsværktøj netop til skoler og institutioner, som kobler interaktivitet med bevægelse. Hopspots har fået finansiering fra Vækstfonden.

Aviaja Lynggaard CEO og stifter af Hopspots havde en vision: Børn skal lære, mens de leger. Og det blev til det interaktive spil Hopspots. Med ’hoppepuder’ opkoblet et interaktivt spil, for børn og unge rig mulighed for at få bevægelse ind i dagligdagen på skolebænken.

Som barn lære man ikke ens. Og vi ved at bevægelse er noget af det mest afgørende for sundhed og trivsel, men også din evne til at modtage læring. Derfor er Hopspots et godt værktøj til alle børn i folkeskolen uanset deres faglige niveau"

- Aviaja Lynggaard

Det interaktive læringsspil kan fx hjælpe børn med at lære alfabetet eller hjælpe med at gange og dividere. Derfor kan værktøjet både bruges til mindre og større børn i skolealderen.

Hopspots har fået et lån fra Vækstfonden til at komme bredere ud i markedet.

Andre cases

Lundsøe Køl & Frys

Udvidelse af lager sætter turbo på væksten

Hvert år håndterer Lundsøe & Frys 60.000 tons fødevarer fra deres lager i Aalborg og fra havnen i Aarhus. Vejen til en forbedret konkurrenceevne og nye kunder var et nyt robotanlæg og et stort kølehus på Aarhus havn. Et Vækstlån fra Vækstfonden har hjulpet virksomheden med at realisere deres mål af flere omgange.

CanopyLAB
CanopyLAB

Edtech sikrer bedre læring for brugere

Danske CanopyLAB har udviklet en social og adaptiv læringsplatform. Platformen sikrer et individualiseret og bedre læringsforløb for brugerne. Med et Vækstlån til Iværksættere i ryggen skal CanopyLAB bredere ud i markedet.

Maistic

Dansk virksomhed sender plastfrit i indkøbskurvene

Allerede før plastforurening og mikroplast kom på den globale dagsorden skabte Maistic Bio Group plastfri alternativer. Hovedfokus er på produkter til den daglige husholdning til priser, der gør dem supermarkedsvenlige og tilgængelige for os alle sammen. Med dét samt specialiseringen i komposterbart bioplast til produkter og emballage har virksomheden været med til at sætte plast og ikke mindst løsningerne på dagsordenen. Vækstfonden har medfinansieret Maistic.