Hopspots

Børn skal lære mens de leger

08. juli, 2019

Danske Hopspots vil udvikle børns læring mens de leger – også i skoletiden. Derfor har de udviklet et interaktivt læringsværktøj netop til skoler og institutioner, som kobler interaktivitet med bevægelse. Hopspots har fået finansiering fra Vækstfonden.

Aviaja Lynggaard CEO og stifter af Hopspots havde en vision: Børn skal lære, mens de leger. Og det blev til det interaktive spil Hopspots. Med ’hoppepuder’ opkoblet et interaktivt spil, for børn og unge rig mulighed for at få bevægelse ind i dagligdagen på skolebænken.

Som barn lære man ikke ens. Og vi ved at bevægelse er noget af det mest afgørende for sundhed og trivsel, men også din evne til at modtage læring. Derfor er Hopspots et godt værktøj til alle børn i folkeskolen uanset deres faglige niveau"

- Aviaja Lynggaard

Det interaktive læringsspil kan fx hjælpe børn med at lære alfabetet eller hjælpe med at gange og dividere. Derfor kan værktøjet både bruges til mindre og større børn i skolealderen.

Hopspots har fået et lån fra Vækstfonden til at komme bredere ud i markedet.

Andre cases

Jacob Bjerrum
Jacob Bjerrum

Mælkeproduktion gennemfører generationsskifte med finansiering fra Dansk Landbrugskapital

Ved Fårup ved Randers har Jacob Bjerrum overtaget familiegården Lundbjerggaard med finansiering fra Dansk Landbrugskapital. Landmanden stod over for en række investeringer og et generationsskifte for at forsætte produktionen. Med hjælp fra Dansk Landbrugskapital kom både ejerskifte og finansiering på plads.

Reform

Dansk køkkenfirma indtager verdensscenen

Den danske virksomhed Reform er rykket direkte fra idéfasen i et kælderlokale og ud på den internationale scene. Bag brandet står makkerparret Jeppe Christensen og Michael Andersen. De havde en vision om at skabe et kvalitetskøkken til en pris alle kan være med på. Med stor succes i USA og Europa har Reform skabt et internationalt brand fra dag ét. Vækstfonden er med som finansieringspartner.

Jydsk Aluminium Industri

Kapitaltung produktion styrket af bedre bankvilkår

Når Jydsk Aluminium Industri starter en ny produktion op, kræver det store investeringer, der udfordrer virksomhedens finansielle vilkår. Et Ansvarligt lån fra Vækstfonden styrkede virksomhedens soliditet. Og lånet blev derfor en løftestang for bedre vilkår i banken og 100 pct. opbakning til at fortsætte vækstplanerne.