Hopspots

Børn skal lære mens de leger

08. juli, 2019

Danske Hopspots vil udvikle børns læring mens de leger – også i skoletiden. Derfor har de udviklet et interaktivt læringsværktøj netop til skoler og institutioner, som kobler interaktivitet med bevægelse. Hopspots har fået finansiering fra Vækstfonden.

Aviaja Lynggaard CEO og stifter af Hopspots havde en vision: Børn skal lære, mens de leger. Og det blev til det interaktive spil Hopspots. Med ’hoppepuder’ opkoblet et interaktivt spil, for børn og unge rig mulighed for at få bevægelse ind i dagligdagen på skolebænken.

Som barn lære man ikke ens. Og vi ved at bevægelse er noget af det mest afgørende for sundhed og trivsel, men også din evne til at modtage læring. Derfor er Hopspots et godt værktøj til alle børn i folkeskolen uanset deres faglige niveau"

- Aviaja Lynggaard

Det interaktive læringsspil kan fx hjælpe børn med at lære alfabetet eller hjælpe med at gange og dividere. Derfor kan værktøjet både bruges til mindre og større børn i skolealderen.

Hopspots har fået et lån fra Vækstfonden til at komme bredere ud i markedet.

Andre cases

Outletbutik
Family Dress ApS

Ny garantiordning: Nordjyske Family Dress får statsgaranteret lån til at komme gennem coronakrisen

Det er ualmindeligt svære tider for mange virksomheder for øjeblikket. Efter COVID-19 ramte Danmark, har omsætningen hos mange virksomheder været faldende. Det er også tilfældet for tøjbutikken Family Dress ApS. Derfor har det været vigtigt for butikken at holde sammen og stadig betale leverandører og medarbejdere. Med en garanti fra Vækstfondens nye tiltag til COVID-19-ramte virksomheder har Family Dress fået mere ro på hverdagen.

EMS
EMS

Serviceløsninger fra Esbjerg bliver efterspurgt i hele verden

Nok er Esbjerg ikke verdens navle, men virksomheden EMS (Esbjerg Maritime Service) og Global Gravity, har om nogen sat byen på verdenskortet – i hvert fald inden for olie og gas industrien...

To landmænd der fodrer grise
Vangen

Erik Pedersen udbygger til fremtiden på sin bedrift i Nordjylland

27-årige Erik Pedersen har toprenoveret en ældre bedrift ved Vrå i Nordjylland. Med et Etableringslån fra Vækstfonden i ryggen købte den unge landmand den konkursramte bedrift, som efter et lille års renovering nu står klar til de næste mange årtier.