Liste over ventureinvesteringer i danske selskaber

Travlt kontor

Få et opdateret overblik over offentliggjorte venturinvesteringer i danske selskaber. Data stammer fra Pitchbook og Crunchbase samt diverse danske erhvervsmedier.

Målet med listen er, at give et up-to-date overblik over ventureinvesteringer i danske selskaber. Listen er baseret på en generel overvågning af markedet gennem fx Pitchbook og Crunchbase, men også diverse danske erhvervsmedier. Det betyder samtidig også, at listen ikke fanger investeringer der ikke er offentliggjort.

Der kan også være investeringer som vi af den ene eller anden grund ikke fanger, hvorfor vi opfordrer alle der er bekendte med investeringer som ikke er på listen til at skrive en mail til venturelisten@vf.dk.

Seneste ventureanalyser

Kollegaer der gennemgår tal
12-07-2021
Analyse

Ventureinvesteringer i danske startups fastholder momentum i Q2

Det danske venturemarked fastholder momentum i andet kvartal af 2021, hvor der igen er sat en ny kvartalsrekord for ventureinvesteringer i danske startups.

Traktor
27-05-2021
Analyse

God start på 2021 for ventureinvesteringer i danske startups

Danske virksomheder kommer godt fra start i 2021. Der er foretaget 19 investeringer i første kvartal, og tilsammen har virksomhederne hentet 2,5 mia. kr. i venturekapital. Det viser, at markedet igen er tilbage på normalen efter et år med store usikkerheder som følge af Coronakrisen. Især virksomheder inden for agrifood-segmentet har medvind, viser nye tal fra bl.a. Vækstfonden.

22-02-2021
Analyse

Venturemarkedet 2020

Fortsat spirende venturemarked trods pandemi.

Gennemgå papirer
03-11-2020
Analyse

Status på det danske venturemarked i 2019

Vækstfondens analyse af det danske venturemarked for 2019 viser bl.a., at den positive trend i ventureforvalternes investeringsaktivitet fra rekordåret 2018 er fortsat ind i 2019, som kun bød på en svag tilbagegang. Desuden er der i 2019 tegn på større spredning blandt virksomhederne, som tiltrækker kapital fra danske ventureforvaltere