Tilmeld dig Vækstdagen i Vejle eller Aalborg allerede nu

Læs mere

Vi sætter ting i gang og mennesker i arbejde

I partnerskab med banker og private investorer fra ind- og udland udvælger og udvikler vi de virksomheder, Danmark ikke må gå glip af. Vi har erfaring og ekspertise, der kan få ting til at gro og virksomheder til at vokse - fra digitalisering af en håndværksvirksomhed i Sallingsund til lancering af en robotarm i Silicon Valley. Innovationskraft, samfundsafkast og ansvarlighed er pejlemærker, vi styrer efter, når vi vurderer projekter. Men vi glemmer aldrig, at de projekter vi udvælger og udvikler, skal sætte ting i gang og mennesker i arbejde. I Danmark.

Find finansiering til dit behov

Seneste nyt

25-04-2022

Dansk EdTech-investor rejser 4,5 millioner kroner til at skabe social forandring

Investeringsselskabet Flying Bizkit rejser 4,5 millioner kroner i investering og finansiering til at investere i socialt ansvarlige virksomheder.

06-04-2022

Vækstfonden investerer i bæredygtige bilreparationer fra Carbucks

Minimal C02 belastning kombineret med hurtig bilreparation på kun to timer for udbedring af buler, revner og ærgerlige ridser i lakken. Det er sådan Carbucks vil udfordre den traditionelle måde at udbedre skader på og det bestående marked for udbedring af buler og ridser i danskernes biler. En forretningsidé, som nu bakkes op med investering og lånetilsagn fra Vækstfonden.

Udsigt over København
08-04-2022
Årsrapport

Vækstfondens bedste årsresultat nogensinde: Det viser danske virksomheders styrke

Vækstfondens årsresultat for 2021 lander på flotte 4,2 mia. kroner. Et historisk overskud, som viser styrken og robustheden i danske virksomheder og som viser, at samfundsafkast og finansielle resultater kan gå hånd-i-hånd.

07-04-2022
Event

Vækstdage: Vækstfonden besøger hele Danmark

I løbet af året tager Vækstfonden på tur i hele Danmark, når fonden afholder en række events, der sætter fokus på partnerskaber, der forandrer. Turen går forbi Vejle, Aalborg og København og samler virksomheder, finansieringspartnere og samarbejdspartnere til dialog om, hvordan vi bygger grønne partnerskaber på tværs af sektorer. Alt sammen for at skabe vækst i det danske samfund.