Hjælp til COVID-19-ramte virksomheder

Læs mere her

Vækstfonden er statens finansieringsfond

I partnerskab med banker og private investorer fra ind- og udland udvælger og udvikler vi de virksomheder, Danmark ikke må gå glip af. Vi har erfaring og ekspertise, der kan få ting til at gro og virksomheder til at vokse - fra digitalisering af en håndværksvirksomhed i Sallingsund til lancering af en robotarm i Silicon Valley. Innovationskraft, samfundsafkast og ansvarlighed er pejlemærker, vi styrer efter, når vi vurderer projekter. Men vi glemmer aldrig, at de projekter vi udvælger og udvikler, skal sætte ting i gang og mennesker i arbejde. I Danmark.

Find finansiering til dit behov

Seneste nyt

10-07-2020
Pressemeddelelse

Ny life science-fond skal bygge bro mellem forskning og marked

For første gang i Norden er der etableret en life science-fond, Eir Ventures, med samarbejdsaftaler med Nordens største universiteter. Fondens primære formål er at investere i selskaber, der driver udvikling af lægemidler og medtech-produkter, som kan gøre en stor forskel for patienter.

Tue Mantoni
03-07-2020
Nyhed

Tue Mantoni bliver ny bestyrelsesformand for Vækstfonden

Erhvervsminister Simon Kollerup har i dag peget på Tue Mantoni som bestyrelsesformand for Vækstfonden. Tue Mantoni har tidligere været adm. direktør i Bang og Olufsen og har de seneste to år været bestyrelsesmedlem i Vækstfonden. Foruden ny formand tiltræder også fire nye bestyrelsesmedlemmer.

23-06-2020
Nyhed

Nu kan Vækstfonden matche syndikater fra en række godkendte business angel-netværk i Danmark

I dag er det blevet muligt for business angels ud af tre business angel-netværk at modtage matchinglån fra Vækstfonden, hvis de syndikerer om en investering. Dermed kan endnu flere danske start-ups få glæde af et matchinglån fra Vækstfonden. Aftalen er indgået med de tre BA-netværk: Keystones, Danban og BA Syddanmark.

Beyond Leather Materials
01-07-2020
Pressemeddelelse

Dansk start-up rejser 8,2 mio. kr. – skal forsyne verden med biolæder

Den alternative lædervirksomhed, Beyond Leather Materials, rejser 8,2 mio. kr. i en investeringsrunde med Rockstart, Vækstfonden og Steen Ulf Jensen for at ekspandere produktionen.